Velg en side

Trinn 2

Hvordan bli funnet av de som er i din målgruppe?

Det hjelper ikke å ha et super nettside, hvis ikke kunder finner frem til den. Igjen og igjen ser vi eksempler på bedrifter som har blitt solgt inn på løsninger som gir dårlig effekt og som ikke effektivt gir dem flere kunder.Målrettet annonsering i Google Display Nettverket

Vi hjelper bedrifter med å generere relevant trafikk. Det vil si trafikk med besøkende som er potensielle kunder – de som er akkurat i din målgruppe. Med våre systemer for eksakt målrettet annonsering kan du definere hvem vi skal treffe helt ned på eksakt aldersintervall, kjønn, sivilstatus, interesser, hva de søker på, hvilke nettsider de er på mm. Dermed slipper du å kaste bort penger på markedsføring mot kunder som ikke er potensielle kunder.

Våre metoder kan gjøre at din bedrift blir funnet både av de som aktivt søker etter det du tilbyr, og de som ikke er aktivt søkende men som likevel er potensielle kunder.

Google Display d1

Våre løsninger kan også gi deg synlighet på kjente nyhetssider som tidligere var forbeholdt bedriftene med de største budsjettene, relaterte nisjenettsider og sosiale medier – i tillegg til at vi kan sørge for at du blir funnet når noen søker etter akkurat det du tilbyr på Google.

Trinn 3 >