Personvernerklæring


Denne nettsiden er en tjeneste levert av Portalen Gruppen AS. De brukeropplysninger vi samler inn er nødvendige for den tjenesten vi leverer. Dine data er helt trygge hos oss, vi håndterer dem med fokus på sikkerhet og brukervennlighet.

Hvis du har fyller inn ett kontaktskjema, bestillingsskjema eller anbudsskjema vil vi lagre opplysningene du selv har tastet inn for å utføre det du har bedt om.

Når du bruker vår nettside, gir du oss (Portalen Gruppen AS) tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse. Opplysninger om hvordan du bruker vår nettside, for eksempel hvilke sider du har besøkt blir brukt av oss i statistiske verktøy som Google Analytics og i annonseringsverktøy.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Portalen Gruppen AS er behandlingsansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. Portalen Gruppen AS følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Når du lar oss formidle personopplysninger til andre, foreksempel ved innsending av anbudsskjemaer vil disse ha et selvstendig ansvar for videre behandling av opplysningene. Det samme gjelder opplysninger du eventuelt utveksler med andre nettsteder etter å ha fulgt lenker på vår nettside.

Hvilken informasjon samler vi om deg?
  • Opplysninger du selv oppgir i kontaktskjemaer, bestillingsskjemaer eller anbudsskjemaer.
  • Når du søker jobb på vår karriere side og legger inn informasjon i søknadsskjema.
  • Meldinger du sender via chat til oss.
  • Opplysninger du gir til oss via telefon.
  • Evalueringer av bedrifter og andre tilbakemeldinger du gir gjennom tjenesten.
  • Opplysninger vi samler inn om din bruk av vårt nettsted.
  • Hvilken teknologi du bruker. Om du er på laptop, nettbrett eller mobil, hvilken nettleser du bruker, IP-adresse, nettverksoperatør og lignende.
  • Hva du gjør. For eksempel hvilke sider du besøker, hva du klikker på og hvilken reklame vi har vist deg.
  • Hvor du er. Vi kan registrere din geografiske posisjon basert på din IP-adresse.
Informasjon fra andre kilder

Vi kan motta informasjon fra kunder og andre tredjeparter som hjelper oss å analysere din bruk av vårt nettsted for å forbedre tjenesten vår. En annonsør kan for eksempel gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en reklame hos oss.

Hva brukes informasjonen til?

Vi jobber hele tiden for å gi deg en tilpasset og god opplevelse på vårt nettsted. Her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:

  • Levere tjenestene du forventer av oss.
  • Gi deg en raskere hastighet på nettsiden ved bruk av cookies.
  • Forstå våre brukers behov gjennom statistikk. Vi analyserer data fra store grupper for å forbedre og videreutvikle tjenesten vår.
  • Tilpasse annonser til deg og dine interesser. Vi kan for eksempel vise deg en annonser hvis du har besøkt nettsiden vår uten å sende inn en forespørsel.
  • Forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Det er veldig viktig for oss å sikre at vår nettside er trygg. Derfor gjør vi hva vi kan for å forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Vi bruker blant annet en avansert brannmur for å gjenkjenne regelbrudd og svindelforsøk som blant annet kobler IP adresse opp mot landet det tilhører.
Markedsføring og spørreundersøkelser

Hvis du har svart Ja på at du ønsker å få tilsendt relevant informasjon, så kan vi sende deg informasjon om våre tjenester på e-post, spørreundersøkelser eller andre typer meldinger. Du kan velge å trekke tilbake samtykket hvis du ikke lenger ønsker å motta noe informasjon. All markedsføring vi sender ut på denne måten følger markedsføringsloven.

Deles informasjonen med andre?

Opplysninger du har fylt inn i kontaktskjemaer eller bestillingsskjemaer vil aldri deles med noen andre bedrifter. Kun hvis du har sendt inn et anbudskjema hvor du har bedt oss om å innhente tilbud for deg vil vi dele disse opplysningene med de bedriftene vi innhenter tilbud fra. Opplysninger om deg og din bruk av vår nettside og tjenester deles kun med statistiske verktøy som Google Analytics og annonseringsverktøy som vi bruker.

Portalen Gruppen AS vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere personopplysninger om deg på annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen.

Hvordan kan jeg administrere informasjon om meg?

Oppdatere personopplysninger
Hvis du ønsker at vi skal oppdatere/endre opplysninger om deg kan du sende oss en e-post til [email protected]

Sletting av personopplysninger
Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen med mindre det er lovpålagt, for eksempel gjennom regnskapsloven. Vi har omfattende rutiner for sletting og anonymisering. Du kan selv be om å få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagre om deg, og få fjernet opplysninger fra din brukerprofil.

Hovedregelen er at personopplysninger ikke lagres lenger enn formålet de er ment å tjene. Opplysninger i coockies blir slettet i henhold til faste tidsintervaller som er 1 måned. Disse opplysningene blir lagret permant til eventuelt du sender oss en slettemelding:

  • Personopplysninger gitt i kontaktskjemaer blir lagret i vårt interne crm system for å holde oversikt over kundedialogen.
  • Personopplysninger gitt i bestilingsskjemaer blir lagret som bekreftelse på bestillingen du har gjort. Våre bestillingsskjemaer erstatter tradisjonelle kontrakter siden vi forsøker å være 100% papirløse. Derfor blir de lagret.
  • Personopplysninger du har oppgitt i anbudsskjemaer blir lagret til du eventuelt ber om å få dem slettet, fordi vi ønsker at du som bruker skal ha tilgang til opplysninger du har gitt i tilfelle du kan få nytte for dette hvis det oppstar en tvist med den leverandøren du valgte.

Ber du om at dine personopplysninger slettes vil vi slette alle dine opplysninger.

Merk at du kan selv skru av eller slette coockies i nettleseren din. Hvis du skrur av eller sletter coockies kan du imidlertid endre brukeropplevelsen din på ett nettsted, og noen ganger vil ikke nettstedet fungere like godt lenger.

Sponsede lenker

I noen tilfeller kan vi anbefale ulike produkter og tjenester. I de tilfellene vi bruker sponsede lenker opplyser vi om det. Hvis du bestiller noe via en slik lenke vil Portalen Gruppen AS motta en andel av salget. Når du klikker på en slik lenke lagres en informasjonskapsel i din nettleser, slik at det skal være mulig å spore en eventuell bestilling.

Gjennomføring av endringer

Vi vil i blant kunne oppdatere Portalen Gruppen AS sin personvernerklæring for å gjenspeile endringer på nettstedet eller ved vår personvernerklæring. Gjeldende personvernerklæring vil alltid ligge tilgjengelig på vår nettside.

Har du spørsmål eller innspill om personopplysninger på denne nettsiden, kan du kontakte oss på [email protected]