Velg en side

Trinn 1

Hvordan få dem til å klikke?

De beste aktørene får 3-5 ganger flere kunder med samme trafikk enn gjennomsnittet. Det vi ser er at den «typiske» optimaliseringsteorien som de tradisjonelle web- og markedsføringsaktørene jobber utefra er feil når det kommer til virkeligheten. Når alle byråene preker om de samme tingene, som å forandre knappefarger og bilder, og alle konkurrentene hører på dem, hvordan skal du skille deg ut?

Vi hjelper bedrifter med å fokusere på de virkelige avgjørende faktorene og med å bruke salgsmetodene på nett som de største suksessrike selskapene benytter seg av.

Har man 100 besøkende på sin nettside daglig, så vil en økning fra 1% til 2% i konverteringsraten (andelen som blir til kunder) doble salget. Når var sist du gjorde tiltak for at flere av de besøkende tar kontakt og blir til kunder på nettsiden?

Ikke vent med å ta tak i dette – mange av de som i dag besøker din nettside som ender opp med å ikke ta kontakt/kjøpe, er tapte inntekter som du kunne ha fått tak i, hadde du brukt de riktige metodene.