Velg en side

Verifiserte firma epost adresser

Vi kan levere upersonlige epost adresser for alle bransjer i henhold Markedsføringsloven §15, spesifisert utefra enten bransjekode (NACE1), institusjonell sektorkode, geografisk beliggenhet, omsetning og diverse andre parametre.

Vi leverer segmenterte epost lister utefra diverse parametre. Vi tillater kun segmenterte søk ved bestilling av epost lister. Årsaken til det er at vi ønsker å være en bidragsyter til at epost markedsføring skal være så målrettet som mulig. I Norge har vi en unik åpning for å utøve epost markedsføring til upersonlige epost adresser. Dette rammes av spam forbudet i mange andre land. Skal vi klare å opprettholde dette unntaket, må foretakene som utøver dette unngå utsende av epostreklame til personlige epost mottakere som strider mot Markedsføringsloven. Det som er viktig er at man sørger for en klar strategi for å utvide epost listen selv. Hensikten vår er å gi mindre bedrifter en lettere start enn hvis man skulle starte på 0, slik at man får en oppstarts liste som kan gi et grunnlag for vekst.

Våre lister inneholde kun upersonlige epost adresser i henhold til Markedsføringsloven § 15. Denne paragrafen sier at man kun har lov til å sende ut eposter til upersonlige eposter som post@firmax.no, info@firmax.no etc., hvis det ikke er innhentet samtykke fra mottakeren. I henhold til loven er det ikke er tillatt å sende eposter til fysiske persons epost adresse som for eksempel ola.firmax.no, uavhengig om den brukes i jobbsammenheng. Dette forbudet gjelder også selv om en fysisk persons epost adresse er registrert som kontaktadresse til et foretak hos Brønnøysundregisteret eller i et annet firmaregister. Dette regnes da som en personlig epost adresse likevel. Vær oppmerksom på epost tilbydere som informerer om noe annet. Vi leverer kun epost adresser av type post@firmax.no.

Det er viktig å gjennomføre epost utsendelser med spesialiserte epost markedsføringsprogrammer for å sikre en høy leveringsprosent og forhindre at alt blir sendt ut i en batch som ellers kan resultere i svartelisting hos epost leverandører. Vi anbefaler også at man bruker et alternativt domene i tilfelle man skulle bli svartelistet, som foreks .info, .net etc. Vi kan hjelpe med tips og råd for denne gjennomføringen og innspill om anbefalte epost programmer. Vi anbefaler ikke å bruke internasjonale epost leverandører for utsending da disse som oftest er underlagt internasjonalt spam regelverk som forbyr utsending til mottakere hvor man ikke har innhentet forhåndssamtykke uavhengig om eposten er generisk eller ikke. Unntaket som Markedsføringsloven §15 gir for utsending til generiske epost adresser hvor man ikke har innhentet forhåndssamtykke er en særnorsk regel. Derfor bør man benytte seg av norske epost leverandører for utsending, siden leverandører følger regelverket utefra hvor de er lokalisert. Vi kan bistå med å komme med anbefalinger for å gjennomføre utsendingen på en best mulig måte.