Velg en side

Hva vi kan tilby

Avhengig av din situasjon og hva du ønsker å oppnå kan vi hjelpe deg med å:
R

Få flere kunder

De beste aktørene får 3-5 ganger flere kunder med samme trafikk enn gjennomsnittet. Vi hjelper deg med å få flere kunder på en smartere og mer kostnadseffektiv måte.

R

Bli funnet av de som aktivt søker etter det du tilbyr

Bli sett av kundene i det øyeblikket de søker på Google etter nettopp det du tilbyr. Vi sørger for at du får mest igjen for ditt annonsebudsjett på Google.

R

Nå ut til de som ikke aktivt søker etter hva du tilbyr

Vår Mediepakke gir deg synlighet på kjente nyhetssider (topp 15) og relaterte nisjenettsider for de som er i din målgruppe, til en brøkdel av prisen!

R

Bli kvitt unødvendige kostnader

Vi hjelper deg med å bli kvitt unødvendige kostnader relatert til markedsføring.

;

Få vist deg på de største nettsidene til en brøkdel av prisen!

Med vår Mediepakke får du vist annonser på kjente nyhetssider (topp 15), relaterte nisjenettsider og sosiale medier for de som er akkurat i din målgruppe.

Ulempen med tradisjonell display annonsering er skyhøye priser ved direkte kjøp fra nyhetssidene og typiske display nettverk gir ofte synlighet kun på ”sære” nisjenettsider, forumer og spill app´er. Det blir ofte bortkastede penger. Fordelen med vår Mediepakka løsning er at den gir deg målrettet annonsering på de topp 15 norske nettsidene (som TV2.no, Hegnar.no, Aftenposten.no, Dagbladet.no og Dinside.no mm.) til en brøkdel av prisen enn hvis du annonserer direkte hos disse. Selv om de fleste er nasjonale riksdekkende aviser vil annonsene kun vises innenfor de geografiske grensene som er satt til angitt målgruppe. Inkludert i løsningen får man i tillegg synlighet i sosiale medier og aktuelle nisjenettsider.

Gjennom vår mediapakke kan vi målrette annonseringen til å treffe akkurat din målgruppe utefra alder, kjønn, geografisk tilhørighet, interesser og utdanning. Dermed betaler du kun når noen i din målgruppe klikker på din annonse. Gjennom vår Mediepakke bestemmer du selv ditt eget dagsbudsjett og du kan starte med et beløp så lavt som kr 100,- per dag.

Bli sett av de som ikke aktivt søker etter det du tilbyr

Hvis du kun annonserer i Google sitt søk, så når du bare ut til de som aktivt søker etter det du tilbyr. Øk salget ved å også nå ut til de som ikke aktivt søker etter det du tilbyr.


Eksempler


Bli funnet når noen søker etter akkurat det du tilbyr på nett

Vi hjelper bedrifter med få optimal plassering i Google sitt søk og med å unngå å betale for urelevant trafikk.

Bedrifter velger å få vår hjelp med dette fordi de ønsker å få best mulig plassering og unngå å betale for urelevant trafikk. Vi er sertifisert av Google og bruker vår kompetanse slik at våre kunder får optimal plassering og unngår å betale unødvendige kostnader ved å fokusere på faktorer som Adrank, Qualityscore og CTR.

Bli synlig der kundene søker

Siden 9 av 10 bruker Google, er synliget på Google forretningskritisk for mange bedrifter. Det er ett av de viktigeste stedene som gjelder i dag, siden Google har overtatt totalt som den foretrukne søkemotor for de tradisjonelle katalogtjenestene. Er du ikke synlig på Google, finner heller ikke kundene deg.

Bruk annonsebudsjettet kun mot de som er potensielle kunder

Vi kan målrette annonsene mot kunder i bestemte land, områder eller byer – eller innenfor en bestemt avstand fra bedriften eller butikken din. La bedriften din bli funnet på Google av folk som søker etter akkurat det du tilbyr i tidsrommet hvor du har åpent.

Velg selv budsjettet du vil starte med

Du bestemmer ditt eget budsjett, kostnadene vil avhenge av hva du prøver å oppnå med annonseringen. Noen bedrifter får en god start med et budsjett på bare 100-200 kroner per dag, mens andre virksomheter er komfortable med å investere flere hundre tusen kroner i måneden.

Sertifisert av Google

Nettsideportalen er AdWords sertifisert av Google. AdWords-sertifiseringen er en profesjonell akkreditering som Google tilbyr personer som mestrer grunnleggende og avanserte aspekter ved AdWords.


Øke antallet av de besøkende på nettsiden som blir til kunder

De 10 % beste annonsørene utklasser de andre med 3-5 ganger bedre effekt. Er du blant de som opplever at en altfor stor andel av de besøkende på din nettside aldri tar kontakt?

Vi har dyp forståelse for det norske og Skandinaviske markedet og brukeratferden. Vi hjelper deg med å få de besøkende på din nettside til å faktisk klikke og bli til kunder.