Velg en side

Konverteringsoptimalisering

De beste aktørene får 3-5 ganger flere kunder med samme trafikk enn gjennomsnittet.

Det vi ser er at den «typiske» optimaliseringsteorien som de tradisjonelle web- og markedsføringsaktørene jobber utefra er feil når det kommer til virkeligheten. Når alle byråene preker om de samme tingene, som å forandre knappefarger og bilder, og alle konkurrentene hører på dem, hvordan skal du skille deg ut?

Vi hjelper bedrifter med å fokusere på de virkelige avgjørende faktorene og med å bruke salgsmetodene på nett som de største sukessrike selskapene benytter seg av.

Vår prosess:


 

U

1. Finne ut hvor det lekker

Det første vi gjør er å analysere dagens situasjon og finne ut hvor potensielle kunder faller fra på din nettside gjennom analyseverktøy. Å drive business uten analyser og statistikk er som å kjøre bil i blinde!

2. Optimalisere

Når vi har funnet svarene på hvor det lekker, så kan vi handle ut fra fakta. Vi sørger da for de nødvendige tiltakene for at din nettside har de beste forutsetningene for å få de besøkende til å bli til kunder.

Ønsker du en prat om dette?

Når var sist du gjorde noe for å øke konverteringsraten på din nettside? Vi gir deg veiledning og hjelp for å avdekke og iverksette nødvendige tiltak for å øke konverteringsraten.