Velg en side

Siden 9 av 10 bruker Google når de skal finne lokale virksomheter og tilbud, så er det på Google man bør fokusere på å bli funnet. En Google Bedriftsoppføring gjør det enkelt for kundene å finne deg, enten de ser etter deg i Google sitt søk eller i Google sitt kart. Her er en oversikt over alle fordelene som man får når man har en Google Bedriftsoppføring:

1. Ta kontroll over hvordan Google presenterer din bedrift

Med en Google Bedrifsoppføring så får du presentert virksomheten din direkte i Google sitt søk med bilder, åpningstider adresse og telefonnummer. Se eksempel under:

 


 

2. Kun en engangskostnad og ingen klikk kostnad

Når du først har fått satt opp en Google Bedriftsoppføring, så ligger den der for alltid og du betaler ingen årlig kostnad for dette. Du betaler heller ingen ting når noen trykker på din Google Bedriftsoppføring.


 

3. Økt plassering i Google sitt organiske søk – hvor du slipper å betale per klikk

Google favoriserer de som bruker deres tjeneste. Derfor vil en Google Bedriftsoppføring som er riktig satt opp kunne gi deg en økt plassering i Google sitt organiske søk.


 

4. Få en større plass på Google dedikert for ditt firmanavn

Når du har en Google Bedriftsoppføring vil du få en større andel av skjermbildet på søkeresultat siden. Når noen søker etter din virksomhet vil du i tillegg til at hjemmesiden din blir presentert også få vist din Google Bedriftsoppføring i høyremargen. Mange bedrifter velger å annonsere på konkurrenters bedriftsnavn. Med en Google Bedriftsoppføring sørger du for at du eier mer av plassen på Google for ditt firmanavn.


 

5. Ett bilde sier mer enn 1000 ord!

Med en Google Bedriftsoppføring får du anledning til å legge inn bilder av din virksomhet. Dermed vil du kunne vise bilder av de ansatte, tjenestene / produktene du tilbyr, fasadebilder etc. Dette gir en unik mulighet til å vise frem din bedrifts “personlighet”. Dette kan være med på å avgjøre om en potensiell kunde klikker seg videre inn på din bedrift istedenfor å gå til en konkurrent.


 

6. Utnytt GPS funksjonaliteten til Google

En bedriftsoppføring hos Google vil være svært viktig for mange bedrifter med lokal tilhørighet. Ved søk på smarttelefoner vil telefonens innebygde GPS, som oppdager nøyaktig posisjon, påvirke søkeresultatet. Dette vil være spesielt aktuelt for restauranter, butikker o.l.


 

7. Mer effektiv annonsering

Hvis du annonserer på Google får du en ekstra bonus effekt hvis du har en Google Bedriftsoppføring. Bonus effekten er at du får koblet din adresse inn på annonsene du har på Google. Dette gir dine annonser større plass på søkeresultat siden. Dette kan gjøre at flere klikker på din annonse istedenfor at de klikker på dine konkurrenters annonser.


 

Vår bedriftsavtale sikrer deg at du får satt opp Google Bedriftsoppføringen på riktig måte

De fleste synes at det er komplisert å sette opp en Google Bedriftsoppføring på en riktig måte. Først må oppføringen opprettes og optimaliseres med det riktige innholdet for å bli synlig for relevante søkeord. Deretter må adressen verifiseres gjennom brev fra Google. Vår bedriftsavtale gir deg den veiledningen og hjelpen du trenger for å få en Google Bedriftsoppføring som er satt opp på den riktige måten.