Velg en side

Få oppmerksomheten til personer som ikke engang tenker på det din bedrift tilbyr

Styrken til Google Display Nettverket er å nå personer som matcher din målgruppe, i det de er inne på nettsider som er relevant til det du tilbyr.

Gjennom Display Nettverket til Google har man tilgang til annonsering på 2 millioner nettsider hvor man kan nå ut til 90% av internett brukerne.

Få vist bilde- og tekstannonser på kjente nyhetsnettsider og andre populære nettsider til fordelaktige priser.

Det som gjør annonsering gjennom Google Display Nettverket svært aktuelt for mange bedrifter er mulighetene til å kun vise annonsene til et helt konkret målgruppe. For eksempel kan et bilmagasin velge å kun fokusere på single menn fra 18-25 år og at annonsen kun vises på nisjenettsider som omhandler bil.

Dette gjør at du kan spisse deg inn på din nisje og treffe brukerne der de er, og slippe å betale for overprisete faste annonseplasser direkte hos de kjente nettsidene hvor man konkurrerer mot konsern med gigantiske markedsføringsbudsjetter.

Google Display Nettverk vs. Google Søk

Du treffer brukere som er i en annen modus enn de du treffer i Google sin søkemotor, der personene mest sannsynlig ikke tenker på bedriftens produkter eller tjenester, men befinner seg i omgivelser som er relevante for bedriftens tjenester. Dette gir en god anledning til å forsøke å få oppmerksomheten til potensielle kunder.

Annonsering i Google sitt Display Nettverk hjelper deg å øke salget ved å få dine annonser på relevante nettsider og synlig for flere potensielle kunder oftere. Det innebærer at når de skal kjøpe, så husker de din bedrift.

Vi utformerer også bildeannonser i alle formatene som er støttet i i Display Nettverket til Google, slik at du slipper kostnaden med å få en designer til å gjøre dette.

Sertifisert av Google

Nettsideportalen er AdWords sertifisert av Google.

AdWords-sertifiseringen er en profesjonell akkreditering som Google tilbyr personer som mestrer grunnleggende og avanserte aspekter ved AdWords.

Google AdWords Sertifisert