Velg en side

buy-image1. Har du planer om å lansere en nettside for din virksomhet? I dagens digitale verden ser vi at nettsidene til bedrifter er blitt fasaden som i de fleste tilfeller gir førsteinntrykket til potensielle nye kunder. Det er derfor blitt forretningskritisk for mange bedrifter at nettsidene tilfredsstiller kundenes behov. Igjen og igjen ser vi dessverre eksempler på bedrifter, som har kastet seg ut i det og startet utviklingen av nettsider uten å ha helt klart for seg hva de er ute etter. Dette blir ofte dyrt eller ender opp med nettsider som konverterer dårlig. Vent med å inngå avtale med webleverandører til du vet eksakt hva du trenger, for å unngå å la tilfeldigheter avgjøre hva slags type nettside bedriften ender opp med. Gjennom oss får du tilgang til en veiledningspakke på 1 dag med noen av de fremste konsulentene på websider i Norge. Du får hjelp til å kartlegge og utforme en eventuell plan og kravspesifikasjon for en satsing på nett, definert hva slags type nettside du trenger for å tilfredsstille dine kunders behov og får objektive svar på dine spørsmål. Du står så fritt til å velge veien videre.

2. Trenger du en nettbutikk for å markedsføre og selge dine produkter på nett? Netthandel har eksplodert i 2014 i henhold til Virke sin siste rapport som viste at nordmenn netthandlet for  hele 19,3 milliarder i første kvartal for 2014. Det er ett nytt handelsmønster man ser. Handlegatene blir tommere og flere foretrekker å går på nettet fra sofaen når de skal ha informasjon om produkter og tjenester, og ofte starter de på Google når de skal ha et produkt. Å ha en nettbutikk der man promoter produktene sine blir viktigere og viktigere. Lokale butikker som har investert i nettbutikk forsvinner foran andre  konkurrenter i nasjonal skala. I tillegg har man fått trenden med showrooming. Det går ut på at besøkende bruker butikken som et prøverom for deretter å handle på nett hos konkurrerende butikker. Og når diverse andre nettbutikker ligger med lenker på Google AdWords for produktene lokale butikker fører, så er det ikke tvil om at salget lekker i alle retninger for lokale butikker uten nettbutikk. Tidligere var nettbutikk ett valg om man ville utnytte muligheten i netthandel, men nå handler valget om nettbutikk om lokale butikkers eksistens de neste årene. Netthandel er blitt en gamechanger i 2014. Det er åpenbart at det finnes nettbutikk løsninger som fungerer svært dårlig, og det finnes nok av eksempler på bedrifter som har investert masse penger og tid i designere og utviklere som ikke har brydd seg om nettløsningen skal skape resultater når den står ferdig. De konkluderer oftest med at nettsatsningen ikke fungerte for deres butikk etter ett år eller to. Få hjelp av oss for å sikre at investeringen i nettbutikk både skaper kortsiktige og langsiktige resultater.

3. Har du allerede en nettside som ikke genererer nok kunder? Kvaliteten og brukeropplevelsen på nettsiden er det som avgjør om de besøkende handler hos deg eller klikker seg videre til en av dine konkurrenters nettbutikk. Mange tar ikke sin bedrifts nettside på alvor. Det fører til at mange potensielle kunder snur i «døra» og klikker seg videre til et annet sted. Gjennom oss kan du få hjelp med å optimalisere nettsiden, slik at den konverterer flere besøkende til betalende kunder.

4. Ønsker du en nettside som tilpasset for mobil og nettbrett? Trenden var entydig i 2013 og fortsetter i 2014 med at flere og flere bruker nettbrett og mobil til å «surfe» på internett, som nå ligger på omtrent 50%. Dette er årsaken til at mange bedrifter i dag velger å fornye sine nettsider slik at de får et responsivt design. Responsivt design betyr at nettsiden forandres automatisk til å passe den plattformen som benyttes av den besøkende for å gi en god brukeropplevelse. Viktigheten av å ha mobil tilpassede nettsider bekreftes av Google, som oppgir at 67% av internett brukerne av mobil har større sjanse for å kjøpe av en mobil vennlig nettside og 61% sier at de sannsynligvis forlater en ikke mobil tilpasset nettside umiddelbart og ser etter alternativer.
Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har behov for noen av våre tjenester eller om du bare ønsker å ta en prat.