Få en profesjonell og mobiltilpasset presentasjonsnettside

Smart valg

Vi leverer profesjonelle nettsider som er skapt for å få en god synlig på Google!

Salg

Få samme funksjonalitet som de ledende salgsbedriftene bruker for å få brukerne til å klikke.
s

Advarsel

Igjen og igjen ser vi små bedrifter som er blitt solgt inn på nettsideløsninger som er umulig å administere selv, er overpriset eller som er vanskelig å få synlig på Google.

Spar penger

Med dra og slipp funksjonalitet kan du enkelt administrere din egen nettside. Da slipper du unna dyre konsulenthonorarer hver gang du skal gjøre en liten endring.

t

For hvem?

Vi er opptatt av at dette skal være et rimelig og godt alternativ for de som ønsker en attraktiv og profesjonell nettside, men som ønsker å sette sammen innholdet selv for å redusere kostnaden.

Flatpakke

Vi liker å sammenligne vår løsning med at man kjøper en flatpakket sofa fra Skeidar – Med vår løsning skrur du innholdet sammen selv og reduserer kostnaden med inntil 95%, i forhold til et tradisjonelt web byrå som har som motiv å gjøre mest mulig for å kunne fakturere deg flest mulige timer.

Dra og slipp

Sidebyggeren gjør at selv de med ingen kodekunnskap kan lage profesjonelle nettsider med dra and slipp funksjonalitet. Fargevalg, skriftstørrelse, linjemellomrom, bilder – alt kan enkelt endres via sidebyggeren.

Støtte for videobakgrunn

Legg enkelt til video effekter på nettsiden, hvor du enkelt kan skrive inn tekst over vidoen. Få et kreativt preg på din nettside med noen få tastetrykk.

Legg enkelt til ulike spesialmoduler

Sirkelteller

Nummerteller

%

% teller

  • Søylediagram teller
  • Søylediagram % teller 0%

Nummerteller

Nummerteller

Nummerteller

Nummerteller

Å lage en hjemmeside har aldri vært så gøy.

Mange Ulike Layout Valg

R

Vertikal & Topp Navigasjon

Legg enkelt til flere navigasjonsmenyer.
R

Flere Overskrift Valg

Varier enkelt farge og størrelse på overskrifter.
R

Full Bredde eller Boxed versjon

Velg enkelt hvordan layout du ønsker på nettsiden.

Mobiltilpasset

50% av all trafikk på internett i dag, skjer igjennom mobile enheter. Vår løsning fungerer like godt på mobil og nettbrett som på en vanlig desktop.

Kjerne Funksjonalitet

Avansert Sidebygger

Den avanserte sidebyggeren gjør at du kan bygge profesjonelle og unike sider visuelt, uten å skrive en eneste linje med kode. Aldri tidligere har det vært så enkelt å lage en profesjonell nettside.

Forhåndslagde Layouts

Du får en nettside med 18 forhåndsdefinerte layouts, slik at du enkelt kan komme i gang. Disse kan du forandre på akkurat som du ønsker og kan bli brukt som en start for å lage sitt eget preg.

Responsivt Design

Nettsiden vil se bra ut uansett hvordan du velger å konfigurere og bygge opp nettsiden. Hver enkelt modul vil forandre seg til skjermen til brukeren, uansett om han er på en vanlig datamaskin, nettbrett eller mobil.

Importer & Eksporter Layouts

Når du lager en ny layout som du gjerne vil bruke igjen på en annen underside, kan du lagre det du har laget til bibilioteket for senere bruk.

Diverse Moduler

Velg mellom en stort utvalg av moduler t il å lage din nettside. Dette er byggesteinene av temaet, og som kan brukes i alle mulige kombinasjoner for å lage unike sider.

Nettbutikk Kompatibel

Nettløsningen inkluderer støtte for nettbutikk. Last inn og installer Woocommerce med noen få tastetrykk. Woocommerce er den mest populære nettbutikken på grunn av sin brukervennlighet.

Elegante Ikoner

Tilgang til nesten 400 ikoner i den avanserte sidebyggeren.

Vi installerer et heatmap verktøy hvor du kan visuelt se hva brukerne gjør på nettsiden

Heatmaps

Forstå hva brukerne vil, hva de bryr seg om og hva de gjør på nettsiden din ved å visuelt se hva de klikker på, hvordan de scroller og hva fokuserer på – dette er de viktigste indikatorene på brukerens motivasjon og ønsker. Eliminer teorier, spekulasjoner og gjettning med opptak av virkelig personers oppførsel på din nettside.

Vår nettsideløsning inkluderer alt du trenger:

R

Demo oppsett med tekst og bilder

R

Newsfeed

R

Avanserte skjemaer

R

Referansemodul

R

8 profesjonelle forhåndslagde frontsider

R

Transparente bakgrunnsfarger

R

Heatmap

R

Mobiltilpasset / Responsiv

R

Blogg

R

Integrert Video

R

Dra og slipp funksjonalitet

R

20 forhåndslagde undersider

R

Pristabeller

R

Chatboks

R

Bildegalleri

R

Statistikk

R

Passordbeskyttede sider

R

Ubegrenset antall sider

R

Slidermodul

R

"Call-to-Action" knapper

R

Spørreskjemaer

R

Kart

R

Kontaktskjema

R

Rolle styring

R

Over 400 ikoner til fri bruk

R

Google Kalender

R

Visuelle "tellere"

Visste du at trege nettsider blir straffet av Google med dårligere plasseringer?

Derfor leverer vi…

Webhotell på Google med support

Vanlige bedrifter uten egne IT-avdelinger har ikke hatt mulighet til å ha webhotell direkte på Google, siden de ikke tilbyr support. Derfor har vi laget en løsning for dette, for at også vanlige bedrifter skal kunne få tilgang til fordelene med å ha nettsiden direkte på Google sine servere.

Automatisk backup | Topp sikkerhet | Rask Hastighet | Telefon support

 

Google Compute Engine (GCE) har en ekstremt kraftig og pålitelig cloud hosting infrastruktur. De tradisjonelle webhotell aktørene tilbyr delte webhotell løsninger som ikke kan konkurrere mot Google sin infrastruktur og hastighet.

Bygget for å avløse de tradisjonelle hosting tjenestene

Inkluderte moduler på serveren gir din nettside hastigheten til å tilbakelegge konkurrentene i forhold til salg og synlighet på Google.

Topp Sikkerhet Med Dedikert Hardware

 

Alle cloud servere på vår plattform er sikret med et beskyttende lag av topp moderne brannmurer. Din server blir plassert bak en sikker brannmur som begrenser uautorisert tilgang og forhindrer hacking. Vi sørger for at dine nettsteder alltid er beskyttet. Vi kan også gjøre dine nettsider krypterte med SSL.

Daglig Backup

Vi sikrer dine data selv om en katastrofe inntreffer. Vi tar backup av dine data hver dag og tar vare på alle backup´er i en syklus på 8 dager.

Automatisk Patching

Hos oss slipper du å tenke på å holde din server oppdatert. Vi oppdaterer din server automatisk med firmware og OS-oppdateringer.

Bygget for skalering

Du kan når som helst velge å skalere din løsning oppover når du får behov for det. Med webhotell hos oss får du ingen begrensninger i forhold til skalering og vekst.

For å gå live med nettsiden trenger du å velge ett av våre webhotell løsninger:

*Webhotell løsningene forutsetter at trafikken ikke overstiger 50.000 sidevisninger i måneden. Ved behov for større trafikkmengder vil dette prises i henhold til avtalevilkårene.

Let ikke lenger. Kom i gang i dag!

Se Live DemoFå et forslag