Gjennom oss leier du ikke, men du eier selv din egen nettside –

Slik det burde være!

Brukervennlig Sidebygger

Sidebyggeren gjør at selv de med ingen kodekunnskap kan lage profesjonelle nettsider med dra and slipp funksjonalitet. Fargevalg, skriftstørrelse, linjemellomrom, bilder – alt kan enkelt endres via sidebyggeren.

Legg enkelt til ulike spesialmoduler

Sirkelteller

Nummerteller

%

% teller

Nedtellingsklokke

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Video & Parallex Bakgrunner

Legg enkelt til videor og parallex effekter på nettsiden. Få et kreativt preg på din nettside med noen få tastetrykk.

Mange Ulike Layout Valg

R

Vertikal & Topp Navigasjon

Legg enkelt til flere navigasjonsmenyer.

R

Flere Overskrift Valg

Varier enkelt farge og størrelse på overskrifter.

R

Full Bredde eller Boxed versjon

Velg enkelt hvordan layout du ønsker på nettsiden.

Kjerne Funksjonalitet

Avansert Sidebygger

Den avanserte sidebyggeren gjør at du kan bygge profesjonelle og unike sider visuelt, uten å skrive en eneste linje med kode. Aldri tidligere har det vært så enkelt å lage en profesjonell nettside.

Forhåndslagde Layouts

Teamet kommer med 18 forhåndsdefinerte layouts, slik at du enkelt kan komme i gang. Disse kan du forandre på akkurat som du ønsker og kan bli brukt som en start for å lage sitt eget preg.

Responsivt Design

Nettsiden vil se bra ut uansett hvordan du velger å konfigurere og bygge opp nettsiden. Hver enkelt modul vil forandre seg til skjermen til brukeren, uansett om han er på en vanlig datamaskin, nettbrett eller mobil.

Importer & Eksporter Layouts

Når du lager en ny layout som du gjerne vil bruke igjen på en annen underside, kan du lagre det du har laget til bibilioteket for senere bruk.

Diverse Moduler

Velg mellom en stort utvalg av moduler til å lage din nettside. Dette er byggesteinene av temaet, og som kan brukes i alle mulige kombinasjoner for å lage unike sider.

Woocommerce Kompatibel

Teamet er Woocommerce klartgjort. Last inn og installer Woocommerce med noen få tastetrykk. Woocommerce er den mest populære nettbutikken pågrunn av sin brukervennlighet.

Elegante Ikoner

Tilgang til haugevis av ikoner i den avanserte sidebyggeren.

WordPress, hva og hvorfor?

 

Man trenger et publiseringssystem (CMS «Content Management System») for lage en nettside og styre innholdet effektivt. WordPress er et publiseringssystem.

Vi har valgt å levere nettsider på WordPress sin plattform fordi:

  • Det er det mest brukte publiseringssystemet for å lage nettsider i dag på grunn av sin brukervennlighet.
  • Over 50 % av alle verdens nettsider er laget på WordPress. Noen av verdens mest kjente nettsider som CNN, Times, UPS og Dow Jones er laget på WordPress.
  • Fordi WordPress er en Open Source løsning slipper du å betale lisenskostnader for plattformen. Oppdateringer er også gratis.