Velg en side

Landingssider er den raskeste og enkleste måten å få flere kunder på

Dedikerte landingssider får de besøkende til å faktisk ta kontakt.

Få flere henvendelser og kunder med landingssider fra oss – raskt og enkelt!

Problemet med vanlige hjemmesider

 

Problemet med vanlige hjemmesider, når de brukes i forbindelse med betalt annonsering og digitale kampanjer, er at hjemmesiden egentlig har til hensikt å presentere hele bedriften med informasjon om ansatte, alle produkter/tjenester etc.

Fordi hjemmesiden har flere formål og gir de besøkende muligheten til å gjøre ulike handlinger, sporer kunden ofte av med det resultat at kunden klikker på din annonse og kommer inn på nettsiden din uten å kontakte deg eller bestille noe.

 

blue arrow

Hvordan er landingssider annerledes

Dedikerte landingssider er derimot skreddersydd til en spesifikk annonse eller tjeneste, for å nettopp selge akkurat dette.

Hemmeligheten med hvorfor landingssider selger mer enn vanlige hjemmesider er at en landingsside har kun ETT FORMÅL – som er at brukeren skal kun utføre en bestemt handling (som å trykke på KONTAKT knappen eller KJØP knappen).

 

blue arrow

 

Men vent det er mer…

Fordi landingssider er skreddersydd for unike produkter / tjenester er de mer spisset. Hvis du skal annonsere på Google vil du derfor få en høyere annonserelevans med våre landingssider, som er en sentral faktor i hva som påvirker hva du må betale per klikk ved annonsering på Google. Dermed får du mer igjen for hver brukte annonsekrone på Google med dedikerte landingssider fra oss.

Hvem passer det for?

R

Flere kunder

Deg som ønsker flere kunder og vil vokse.

R

Et godt produkt/tjeneste

Deg som leverer minst ett godt produkt.

R

Synlighet

Deg som vil bli funnet av nye kunder på nett.

Ulike spesialmoduler gjør kundene mer engasjert

%

Sirkelteller

Nummerteller

%

% teller

  • Søylediagram teller
  • Søylediagram % teller 0% 0%

Nummerteller

Nummerteller

Nummerteller

Nummerteller

Mobiltilpasset

50% av all trafikk på internett i dag, skjer igjennom mobile enheter. Vår løsning fungerer like godt på mobil og nettbrett som på en vanlig desktop.

Vi installerer et heatmap verktøy hvor du kan visuelt se hva brukerne gjør på landingssiden

Heatmaps

Forstå hva brukerne vil, hva de bryr seg om og hva de gjør på landingssiden din ved å visuelt se hva de klikker på, hvordan de scroller og hva fokuserer på – dette er de viktigste indikatorene på brukerens motivasjon og ønsker. Eliminer teorier, spekulasjoner og gjettning med opptak av virkelig personers oppførsel på din landingsside.


 

Må jeg tilpasse meg på noen som helst måte?

Vårt system er utformet slik at du ikke trenger å endre på noen arbeidsrutiner eller eksisterende IT-systemer – siden blir hostet gjennom oss og når du får en kundehenvendelse gjennom landingssiden kommer den rett til innboksen til den som er ansvarshavende for dette hos deg, eller vi videresender kunden rett til bestillingsprosedyren på din nettside. Enklere blir det ikke!

Gi meg en landingsside som får mine besøkende til å klikke

Dette vil jeg ha