Få en profesjonell og mobiltilpasset hjemmeside

Kun kr 5000,- per år


Komplett løsning på WordPress sin plattform uten begrensninger på antall sider


Administrer enkelt selv med dra og slipp funksjonalitet


Optimalisert for synlighet på Google

s

Igjen og igjen ser vi små bedrifter som er blitt solgt inn på nettsideløsninger som er umulig å administere selv, er overpriset eller som er vanskelig å få synlig på Google. 

I motsetning til webbyråer som selger hjemmesider og som ikke ønsker at kundene skal lære seg å gjøre endringer selv fordi de tjener penger på å føre timer for dette, så er vårt konsept å lære bedrifter å bli selvgående. En bedrift kan spare store summer ved å administrere sin egen hjemmeside. 

Vi ser også mange eksempler på bedrifter som har blitt solgt inn på løsninger på plattformer hvor det skal være lekende enkelt å lage alt selv. Problemet er at disse plattformene er bedriftens egenutviklede plattformer med store begrensninger i forhold til synlighet på Google, funksjonalitet og skalerbarhet. 

Derfor leverer vi deg en løsning som er satt opp på plattformen WordPress satt sammen av de fremste modulene for å gi en plattform man kan ekspandere med. WordPress er den mest brukte plattformen av både små, mellomstore og store bedrifter, og er blant annet valgt av CNN, New York Times og Ebay. Årsaken til populariteten er brukervennligheten, funksjonaliteten og skalerbarheten. At plattformen også støtter de fremste modulene for søkemotoroptimalisering for økt synlighet i Google sitt søkeresultat er heller ingen ulempe. 

Vi vet også at ofte vil behovet for ekstra funksjonalitet som flerspråklig støtte, bestillingsskjemaer, listehåndtering, betinget logikk, kalkuleringer,  fil opplastning, online betaling og visning av innsamlede data gjennom tabeller eller grafer. Gjennom vår plattform vil du ha støtte for all denne funksjonaliteten.

Vi vet at en hjemmeside er dynamisk – under konstant utvikling. Derfor er det enormt kostnadsbesparende for en bedrift å velge en løsning de kan administrere selv og vokse med.

 

Smart valg

Vi leverer profesjonelle nettsider som er skapt for å få en god synlig på Google!

Salg

Få samme funksjonalitet som de ledende salgsbedriftene bruker for å få brukerne til å klikke.
t

For hvem?

Vi er opptatt av at dette skal være et rimelig og godt alternativ for de som ønsker en attraktiv og profesjonell nettside, men som ønsker å sette sammen innholdet selv for å redusere kostnaden.

Spar penger

Med dra og slipp funksjonalitet kan du enkelt administrere din egen nettside. Da slipper du unna dyre konsulenthonorarer hver gang du skal gjøre en liten endring.

Flatpakke

Vi liker å sammenligne vår løsning med at man kjøper en flatpakket sofa fra Ikea – Med vår løsning skrur du innholdet sammen selv og reduserer kostnaden med opp mot 90%, i forhold til et tradisjonelt web byrå som har som motiv å gjøre mest mulig, for å kunne fakturere deg flest mulige timer.

Hvis du ikke ønsker å gjøre noe selv eller ønsker litt hjelp, kan en av våre hjemmeside eksperter hjelpe deg hvor du kun betaler timepris. Men vi forsøker alltid å lære deg samtidig som vi hjelper deg:)

Velg mellom disse 8 profesjonelle demo sidene

Dra og slipp

Sidebyggeren gjør at selv de med ingen kodekunnskap kan lage profesjonelle nettsider med dra and slipp funksjonalitet. Fargevalg, skriftstørrelse, linjemellomrom, bilder – alt kan enkelt endres via sidebyggeren.

Legg enkelt til ulike spesialmoduler

Sirkelteller

Nummerteller

%

% teller

  • Søylediagram teller
  • Søylediagram % teller 0% 0%

Nummerteller

Nummerteller

Nummerteller

Nummerteller

Mange Ulike Layout Valg

R

Vertikal & Topp Navigasjon

Legg enkelt til flere navigasjonsmenyer.
R

Flere Overskrift Valg

Varier enkelt farge og størrelse på overskrifter.
R

Full Bredde eller Boxed versjon

Velg enkelt hvordan layout du ønsker på nettsiden.

Mobiltilpasset

50% av all trafikk på internett i dag, skjer igjennom mobile enheter. Vår løsning fungerer like godt på mobil og nettbrett som på en vanlig desktop.

Kjerne Funksjonalitet

Avansert Sidebygger

Den avanserte sidebyggeren gjør at du kan bygge profesjonelle og unike sider visuelt, uten å skrive en eneste linje med kode. Aldri tidligere har det vært så enkelt å lage en profesjonell nettside.

Forhåndslagde Layouts

Du får en nettside med forhåndsdefinerte layouts, slik at du enkelt kan komme i gang. Disse kan du forandre på akkurat som du ønsker og kan bli brukt som en start for å lage sitt eget preg.

Responsivt Design

Nettsiden vil se bra ut uansett hvordan du velger å konfigurere og bygge opp nettsiden. Hver enkelt modul vil forandre seg til skjermen til brukeren, uansett om han er på en vanlig datamaskin, nettbrett eller mobil.

Importer & Eksporter Layouts

Når du lager en ny layout som du gjerne vil bruke igjen på en annen underside, kan du lagre det du har laget til bibilioteket for senere bruk.

Diverse Moduler

Velg mellom en stort utvalg av moduler t il å lage din nettside. Dette er byggesteinene av temaet, og som kan brukes i alle mulige kombinasjoner for å lage unike sider.

Nettbutikk Kompatibel

Nettløsningen inkluderer støtte for nettbutikk. Last inn og installer Woocommerce med noen få tastetrykk. Woocommerce er den mest populære nettbutikken på grunn av sin brukervennlighet.

Elegante Ikoner

Tilgang til nesten 400 ikoner i den avanserte sidebyggeren.

Vi installerer et analyse verktøy så du kan se hvor de besøkende kommer fra og hva de gjør på hjemmesiden din

Kontroll

Forstå hvem brukerne er, hva brukerne vil, hva de bryr seg om og hva de gjør på nettsiden din ved å se data som forteller deg hvor brukerne kommer fra, hva de fokuserer på og hva de klikker på. Eliminer teorier, spekulasjoner og gjettning med fakta om hvor brukerne kommer fra og hva brukerne gjør på hjemmesiden din.

Vår nettsideløsning inkluderer alt du trenger:

R

Demo oppsett med tekst og bilder

R

Google Analytics

R

Avanserte skjemaer

R

Referansemodul

R

Flere profesjonelle demo sider

R

Transparente bakgrunnsfarger

R

Mobiltilpasset / Responsiv

R

Blogg

R

Integrert Video

R

Dra og slipp funksjonalitet

R

Avanserte bestillingsskjemaer

R

Pristabeller

R

Bildegalleri

R

Statistikk

R

Passordbeskyttede sider

R

Ubegrenset antall sider

R

Slidermodul

R

"Call-to-Action" knapper

R

Kart

R

Kontaktskjema

R

Rolle styring

R

Over 400 ikoner til fri bruk

R

Støtte for video

R

Visuelle "tellere"

Visste du at trege nettsider blir straffet av Google med dårligere plasseringer?

Derfor leverer vi…

Ultraraske nettsider på våre dedikerte server løsninger!

Topp Sikkerhet Med Dedikert Hardware

Alle cloud servere på vår plattform er sikret med et beskyttende lag av topp moderne brannmurer. Din server blir plassert bak en sikker brannmur som begrenser uautorisert tilgang og forhindrer hacking. Vi sørger for at dine nettsteder alltid er beskyttet. Vi kan også gjøre dine nettsider krypterte med SSL.

Daglig Backup

Vi sikrer dine data selv om en katastrofe inntreffer. Vi tar backup av dine data hver dag og tar vare på alle backup´er i en syklus på 8 dager.

Automatisk Patching

Hos oss slipper du å tenke på å holde din server oppdatert. Vi oppdaterer din server automatisk med firmware og OS-oppdateringer.

Bygget for skalering

Du kan når som helst velge å skalere din løsning oppover når du får behov for det. Med webhotell hos oss får du ingen begrensninger i forhold til skalering og vekst.

Bestillingsskjema

Bestille hjemmeside

Formål

Velg den som er nærmest hva du ønsker. Du kan tilpasse hjemmesiden akkurat slik du ønsker etterpå.

Kontakt opplysninger

Faktura fra Portalen Gruppen AS blir sendt på e-post.
Oppsummering av sentrale punkter i vilkårene ved bestilling av hjemmesideløsningen:

1. Det er Portalen Gruppen AS (orgnr. 899 551 222) som står bak tjenesten Nettsideportalen.no
2. Kostnaden for hjemmesideløsningen er kr 5000,- eks moms per år og inkluderer alle lisenser og webhotell.
3. Nettsideportalen sin hjemmesideløsning innebærer at man får satt opp en demo hjemmeside hvor man selv må endre overskrifter, innholdstekst, bilder, menyer og kontaktskjemaer. Man mottar en skriftlig brukerveiledning for dette på epost. Det er også mulig å få hjelp med dette av en av våre utviklere for en timepris på kr 1 147,- men hensikten med vår løsning er å kutte kostnader ved å gjøre dette selv.
4. Webhotell er inkludert i denne løsningen med støtte for 50.000 sidevisninger i mnd. Ved behov for større kapasitet er kostnaden kr 490,- ekstra per mnd per ekstra 50 000 sidevisninger i mnd.
5. Ved bestilling av vår hjemmesideløsning vil avtalen ha en varighet på 12 måneder med automatisk fornyelse. Automatisk fornyelse vil si at avtalen fornyes automatisk for nye 12 måneder ved forfall. Løsningen kan sies opp med 1 måneds varsel før fornyelse.
6. Vår hjemmesideløsning er bygget på Nettsideportalen sine lisenser og arbeid, og kan således ikke flyttes til et annet webhotell.
7. Faktura sendes fra Portalen Gruppen AS med moms. Priser er oppgitt eks moms.
Sending