Facebook

Facebook er Norges tredje største medium og er kun slått av tv-kanalene NRK og TV2. Nå ut til potensielle kunder som ikke aktivt søker etter det du tilbyr

Facebook byr på helt unike muligheter for målretting: Du kan nå ut til bestemte målgrupper i forhold til kjønn, aldersgrupper, bosted, sivilstatus og interesser.

Sammen med en budbasert betalingsmodell, ligger forholdene godt til rette for å skape lønnsomhet. Driver du en restaurant i Drammen, så er det bortkastet å betale penger for annonsering mot hele Norge. Gjennom Facebook kan vi målrette annonseringen til å kun treffe potensielle kunder i Drammen og mot aldersgruppen du ønsker å nå ut til.

For å nå kunder som ikke aktivt søker etter tjenesten eller produktet du tilbyr, kan Facebook være en svært kostnadseffektiv kanal. Facebook har en svært god dekning i det norske markedet, hvor omtrent halvparten av hele Norges befolkning har en facebook profil som de benytter seg av regelmessig.

Nettsideportalen lager og administrerer Facebook kampanjer. Vi jobber med ett mål for øye – å skape best mulig resultater for deg.

Altfor ofte ser vi bedrifter som kjører kampanjer på Facebook uten å vite om de er lønnsomme eller ikke. Vi hjelper bedrifter med å kjøre lønnsomme kampanjer på Facebook. Vårt fokus er å sørge for at du har en positivt ROI (return on investment). Enkelt forklart så handler det om å sørge for at du får mer igjen enn det du betaler. Hvis du foreksempel annonserer for 500 kroner på Facebook daglig og selger for 1500 ekstra daglig som følge av dette, så er profitten din 1000,- kroner.  Da sitter du igjen med en ROI på 300 prosent.

Velg den løsningen som passer for deg


*

Du kan selv bestemme en øvre grense på daglig forbruk

Ingen bindingstid, du betaler kun fra mnd til mnd

Dedikerte konsulenter som tar seg av alt

Enterprise

Etter avtale
  • Mer enn kr 5 000 i dagsbudsjett
  • Mulighet for synlighet på store nyhetssider som TV2.no, Hegnar.no, Dinside.no, Klikk.no m.m.
  • Mulighet for synlighet på relaterte nisjenettsider
  • Mulighet for synlighet i sosiale medier
  • Mulighet for synlighet på YouTube
  • Mulighet for synlighet i Dating apps
  • Dedikert konsulent hos Nettsideportalen
  • Kontinuerlig optimalisering via algoritmer
  • Oppsett av konverteringssporing
  • Oppsett av retargeting

Usikker på hva du skal velge? Få et uforpliktende forslag

Straks du har sendt inn skjemaet kontaker vi deg for å innhente opplysninger for å forstå din situasjon, hvilke utfordringer du har, hva du ønsker å oppnå og hva som er viktig for deg, for å kunne avdekke hvordan vår løsning best kan hjelpe deg.

Kontaktskjema
Sending

Du kan også ringe oss på telefonnummer 21 89 99 99.