Etablererpakken


Vår etablererpakke er tilgjengelig for bedrifter som har etablert seg siste 12 måneder.

Etablererpakken består av 2 valgfrie deler:

  1. Synlighet i Google sitt søk
  2. Mobiltilpasset hjemmeside med webhotell inkludert.

Synlighet på Google

Kun kr 5 900,-

9 av 10 bruker Google når de skal finne lokale virksomheter og tilbud. Ikke kast bort penger på verdiløse katalogtjenester. Vi hjelper ooostartsbedrifter med å bli synlig i Google sitt søk.

Mobiltilpasset hjemmeside

Fra kun kr 9 900,- per år

Igjen og igjen ser vi oppstartsbedrifter som er blitt solgt inn på nettsideløsninger som er umulig å administere selv, er overpriset eller som er vanskelig å få synlig på Google. De fleste bedrifter er tjent med å selv administere sin egen nettside for å slippe dyre konsulenthonorarer hver gang de skal gjøre en liten endring som å endre på tekst, bilder eller menyer.

Mer detaljer om innholdet i etablererpakken:

Synlighet i Google sitt søk

Det hjelper ikke å ha en nettside om kundene ikke finner frem til den...

Fordi Google er blitt verdens største nettkatalog anbefaler vi alle bedrifter i norsk næringsliv å inneha en Google Bedriftsoppføring.

Med Google sin bedriftsoppføring kan kundene enkelt finne deg i sine søk, enten de ser etter deg i Google Søk, Maps eller Google+.

97% bruker søkemotorer til å finne lokale virksomheter og tilbud. Google er den foretrukne søkemotoren i Norge – 9 av 10 bruker Google. Siden Google dominerer som søketjeneste og har nærmest totalt overtatt for de tradisjonelle katalogtjenestene i Norge, anbefaler vi på det sterkeste at man har en oppføring her. Hvis man skal bli synlig i markedet med sine produkter og tjenester er Google det klare første valget.

En bedriftsoppføring hos Google vil være svært viktig for mange bedrifter med lokal tilhørighet. I følge Google bruker 97% søkemotorer til å finne lokale virksomheter og tilbud.

Ved søk på smarttelefoner vil telefonens innebygde GPS, som oppdager nøyaktig posisjon, påvirke søkeresultatet. Dette vil være spesielt aktuelt for restauranter, butikker o.l.

Oppføringen gir kundene riktig informasjon til riktig tid – enten de trenger veibeskrivelser til bedriften din i Maps, åpningstider i Søk eller et telefonnummer de kan klikke på for å ringe deg via mobiltelefonen.

Vi oppretter og optimaliserer bedriftsoppføringen med det rette innholdet. En oppføring med en god beskrivelse, bilder og mange anbefalinger vil komme høyere i søk enn andre. Det gjør at du som lokal aktør kan bli synlig for kunden akkurat i det han eller hun trenger nettopp dine tjenester.

Et eksempel på en Google Bedriftsoppføring:

Alex Sushi Google Bedriftsoppføring

Oppsett av hjemmeside

Ikke betal for mye for din hjemmeside med vår løsning...

Få en profesjonell og attraktiv presentasjonsside for din bedrift, som er tydelig og lett å bruke.

Du får en flatpakke løsning med demo innhold, hvor du enkelt kan skru sammen innholdet akkurat som du ønsker. Dermed slipper du å betale dyre konsulenthonorar for det du enkelt kan gjøre selv.

Din hjemmeside er klargjort med moduler som legger til rette for at din hjemmeside kan få en god plassering i Google sitt søkeresultat.

Din hjemmeside vil selvfølgelig tilpasse seg automatisk til både nettbrett og mobil.

Pris for nyregistrerte bedrifter (siste 12 måneder) for kun kr 5 900,- For bedrifter eldre enn 12 måneder er prisen kr 9 900,-

Dra og dropp funksjonalitet gjør at du kan lage et profesjonelt og komplisert design uten å programmere en eneste kode. Med denne brukervennligheten kan hvem som helst administrere sine egne nettsider – og spare seg for dyre konsulenthonorarer hver gang en endring skal gjøres på nettsiden.

Vi er opptatt av at dette skal være et rimelig og godt alternativ for de som ønsker en attraktiv og profesjonell nettside, men som ønsker å sette sammen innholdet selv for å redusere kostnaden.

Vil du vite mer om etablererpakken?