Velg en side

Database Alle Norske Foretak

Trenger du en oversikt over foretak segmentert ut i fra bransje, geografisk tilhørighet eller selskapsform? Vår database er kontinuerlig oppdatert med alle norske foretak som er registert i enhetsregisteret eller foretaksregisteret. Vi har kompetanse til å gjøre segmenterte uthentinger. Listene inneholder organisasjonsnummer og selskapsnavn samt diverse opplysninger som telefonnummer, postadresse, NACE koder mm.

Listen leveres som en CSV eller Excel fil og er egnet for opplasting til CRM- og Økonomisystemer. 1. August 2019 var antallet oppføringer i databasen totalt:

Trenger du en oversikt over foretak segmentert ut i fra bransje, geografisk tilhørighet eller selskapsform? Vår database er kontinuerlig oppdatert med alle norske foretak som er registert i enhetsregisteret eller foretaksregisteret. Vi har kompetanse til å gjøre segmenterte uthentinger. Listene inneholder organisasjonsnummer og selskapsnavn samt diverse opplysninger som telefonnummer, postadresse, NACE koder mm. Listen leveres som en CSV eller Excel fil og er egnet for opplasting til CRM- og Økonomisystemer. 1. August 2019 var antallet oppføringer i databasen totalt 1.003.584 foretak.

Få et uforpliktende tilbud